Yaşar Üniversitesi Kariyer Günleri 2024 – Staj ve İşe Alım Mülakatları Firma İlanları Duyurusu – Afiş – Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formu 2024

Her sene Yaşar Üniversitesi öğrencilerine ve mezunlarına yönelik olarak düzenlenen Selçuk Yaşar Kampüsü’ nde Kariyer Günleri düzenlenmektedir. Bu sene Kariyer Günleri 15 Nisan – 24 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecektir. Kariyer Günleri’ 24 kapsamında; “Staj / İşe Alım Mülakatları” ile “Seminerler” yapılacaktır. “Staj ve İşe Alım Mülakatları” kapsamında ilk etapta başvuru yapan 48 firma ilanı internet sayfamızda https://kariyermerkezi.yasar.edu.tr/kariyer-gunleri-2024/ yer almaktadır. Firma listesine süreçte eklemeler olabilir.

Kariyer Günleri’ 24 için web sayfanızda banner olarak ve sosyal medya hesaplarınızda yer vermek üzere kullanabileceğiniz görseller ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

“Staj / İşe Alım Mülakatları” na başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken konular ile başvuru sonrasındaki süreç hakkında bilgilendirme aşağıda yer almaktadır.
• Başvurular sadece [email protected] adresine yapılmalıdır. Başka adreslere yapılan gönderiler dikkate alınmayacaktır.
• Özgeçmiş, pdf olarak gönderilmelidir.
• Gönderilecek özgeçmiş dosyasına adayın adı ve soyadı adı yazılmalıdır (CV, Deneme, 1, Belge v.b. şekilde adlandırılmamalıdır).
• Başvuru yaparken, ekte yer alan “Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formu 2024” adlı dosyanın doldurulup gönderilmesi gerekmektedir.
• Birden fazla firmaya başvuru yapılacaksa tüm referans numaralarını tek bir e-postada belirtilerek gönderilmelidir.
• E-posta içeriğinde; başvurulan “firma / firmaların Referans Numarası / numaraları (KMM ile başlayan numaralar)”, “pdf formatında özgeçmiş” ve “Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formu 2024” yer almalıdır.
• “Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formunu” göndermeyen adayların başvuruları firmalara iletilemeyecektir.
• İlanda belirtilen son başvuru tarihinden sonra gönderilen başvurular dikkate alınmayacaktır.
• Staj ve İşe Alım ilanları sadece Yaşar Üniversitesi Öğrencileri ve Mezunlarına yöneliktir.

BAŞVURU SONRASINDAKİ SÜREÇ:
• İlanda belirtilen başvuru tarihi sona erdiğinde, Kariyer ve Mezunlar Merkezi’ne gelen tüm başvurular (Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formu’nu doldurmuş olanlar) ilgili firmalara gönderilir.
• Firmalar, tüm başvuruları inceler.
• Firmalar, mülakata davet etmek üzere aday listesi belirler. Belirledikleri aday listesini Kariyer ve Mezunlar Merkezi Müdürlüğü’ne iletir.
• Kariyer ve Mezunlar Merkezi Müdürlüğü, firmaların belirledikleri aday listesinde yer alanlara e-posta ile; mülakat tarihi, saat ve yer bilgisini gönderir.

NOTLAR:
• Adaylar başvuru sonrasında mutlaka e-posta adreslerini düzenli olarak kontrol etmeli, spam / junk klasörlerine bakmayı unutmamalıdır.
• Adaylar, mülakata katılamayacaklarsa mazeretlerini de içeren bir e-postayı, mutlaka mülakattan önce [email protected] adresine iletmelidir.